Danielle Origami Lampen

Danielle Origami Lampen

Soms tref je van die pareltjes, uitblinkend door een puur en krachtig design. Zo ook de origami lampen ontworpen door Danielle. De geometrische vormen en het warme, zachte licht brengen de ultieme sfeer in je huis en zijn daarnaast nog functioneel ook. Een geschikte lamp vinden kan knap lastig zijn, want verlichting is uitermate bepalend voor de sfeer en stemming in een ruimte. Met Danielle Origami Lampen voeg je de perfecte finishing touch toe aan je interieur.

Deze lampen worden met liefdevolle aandacht gemaakt. Danielle vindt haar inspiratie in de origami, een vorm van papier-vouw-kunst waarbij niets wordt toegevoegd of weggehaald. Er wordt gewerkt met wat er is en de mogelijkheden zijn oneindig. Een fascinerend idee, dat je alles uit de wereld om ons heen kunt herscheppen uit een simpel vel papier!

In de webshop van Danielle Origami Lampen vind je een groot gedeelte van de collectie. Wil je ze liever in het echt van dichtbij bekijken en voelen? Dat kan in het atelier van Danielle, in het Arnhemse Modekwartier. Je kunt dan meteen een mooi snoer uitkiezen in jouw favoriete kleur!

Deel dit artikel

Naar de site van Danielle Origami Lampen

Gezien op de site van Danielle Origami Lampen

advertentie