GOEDvanToen

GOEDvanToen

GOEDvanToen is bij uitstek de webshop als het gaat om eerlijk geproduceerde kinderkleding en speelgoed. Veelal lekker bont van kleur en met prints en modelletjes die je vast aan ‘toen’ doen denken. Je vindt hier prachtige merken zoals AlbaBaby, Duns, Nosh organic, Smafolk en nog veel meer. De liefhebbers zullen deze merken al lang kennen, maar zijn ze nieuw voor je, maak er dan zeker eens kennis mee. Niet alleen kinderen, maar ook hun vaders en moeders zijn er vaak dol op. Daarnaast is de kleding gemaakt van mooie comfortabele stoffen, om eindeloos in te ravotten. Eigenaresse Calidris kiest haar merken zorgvuldig en selecteert alleen die waarvan zij zeker weet dat de productie op goede en duurzame wijze verloopt. Aan onderscheid tussen jongens- en meisjeskleding doet ze niet (zo fijn!). Kinderen laten kiezen wat ze zelf mooi vinden en waar ze zich prettig in voelen, dat is haar motto. Dan gaan ze vanzelf stralen.

GOEDvanToen heeft ook een groeiende collectie duurzaam speelgoed en andere hebbedingen. Met dezelfde nauwkeurigheid geselecteerd als de kinderkleding. Speelgoed dat in beweging zet, prikkelt en kinderen net even anders laat spelen dan ze gewend zijn. Waar je bijvoorbeeld even bij weg mag dromen en dat ruimte laat voor eigen invulling. Van dat soort speelgoed worden ze bij GOEDvanToen gelukkig en dat kunnen wij ons heel goed voorstellen!

Naast de webshop, heeft GOEDvanToen ook een prachtige winkel GOED! in Amsterdam Oost. Ga er eens langs als je in de buurt bent.

Deel dit artikel

Naar de site van GOEDvanToen

Gezien op de site van GOEDvanToen

advertentie