Halsoverkop

Halsoverkop

Jaaaa hier houden we van bij Fijne webadresjes, lekker even anders! Want dat is Halsoverkop, met een webshop én een heuse winkel in het Brabantse Uden.

Hier vind je te gekke dames- en kinderkleding, stoer en een tikkeltje gewaagd. Voordeel is dat je opvalt in de massa en er zeker niet nóg meer van hetzelfde aantreft, want dat is er al genoeg aldus eigenaresse Greetje. Zij is iemand die niet kan kiezen en veel te veel ideeën heeft. Dat bundelt ze in Halsoverkop. Onder dit label ontwerpt ze hippe jurken, rokjes en shirts in een doorlopende collectie en steeds in beperkte oplage verkrijgbaar. Met een knipoog naar vervlogen tijden en een vleugje humor.

In de winkel verkoopt Greetje ook kinderkleding van merken als Mini Rodini, Alba, Le Big, Someone, Duns en de Kunstboer. Merken vol kleur en vrolijkheid. Voor dames vind je er Who’s That Girl, King Louie en ATO Berlin, stuk voor stuk merken die goed matchen met de collecties van Halsoverkop zelf. Ook voor je huis vind je er fijne accessoires van onder andere Rice en Kitsch Kitchen. Lekker shoppen in een no-nonsense sfeertje, maar wel heel bijzonder! Wie durft?

Deel dit artikel

Naar de site van Halsoverkop

Gezien op de site van Halsoverkop

advertentie