Hip & Stip

Hip & Stip

Op zoek naar een kaartje of uitnodiging? Voor welke gelegenheid dan ook? Audrey van Hip & Stip kaarten verzamelt ze voor je! Van felicitatie- tot bedankkaartje en van beterschapskaartje tot lieve Valentijnswens.

Ook liefhebbers van postcrossing moeten hier echt even kijken. Niets leuker toch wanneer iemand aan de andere kant van de wereld zo’n oer Hollands maar hip kaartje op zijn deurmat aantreft of van die schattige Hollandse geluksklompjes? De kaarten van Hip & Stip zijn van zowel minder bekende als bekende ontwerpers. Maar Hip & Stip heeft ook een tweetal unieke eigen kaartenlijnen, ‘Liefs uit Holland’ en ‘Studio Holland’.

Kenmerkend voor de hele collectie is in elk geval de vrolijke uitstraling. Leuk zijn de kaarten speciaal voor de juf of meester en de mooie adresstickers of sluitzegels die van je envelop al een klein feestje maken.

Gewoon lekker even rondneuzen bij dit fijne webadresje in een lekker Hollands sfeertje en snel een voorraadje bestellen, zodat je voor elke feestelijke gelegenheid alvast een passend kaartje in huis hebt. Ze zeggen niet voor niets: Échte post is zoveel leuker!

Deel dit artikel

Naar de site van Hip & Stip

Gezien op de site van Hip & Stip

advertentie