DIY, In the picture, Stationary

Elk postpakketje is een feest!

Het is vast al bekend dat ik van kaartjes houd. Ik vind het altijd erg persoonlijk en leuk om iemand een kaartje te sturen en ben als een kind zo blij als er een mooi gekleurde envelop in mijn eigen brievenbus ligt. Deze week kreeg ik een heel leuk kaartje van een lieve vriendin. Het zien van de envelop was al een feest doordat mijn naam in een prachtige handlettering was geschreven en de envelop werd versierd met gezellige stickers. Het kriebelde bij mij om weer op zoek te gaan naar nieuwe kaartjes en stickervellen en bij Hip & Stip kaarten hebben ze het allemaal. Zoveel leuks te vinden, zoals ontwerpen van Ankepanke, De verderkijker, Grootzus, Kaartje of Kip, Love Sam, Pimpelmees, Studio Draak en nog heel veel meer!

Eén van mijn favorieten zijn de sluitstickers van Kaartje of Kip, ze zijn er in een setje van 23 dieren of van 23 ronde stickers in het thema handwerk. Ze hebben een erg leuk vintage stijltje en maken elk kaartje, envelop of cadeautje extra leuk om te krijgen.

Sluitstickers dieren:
€ 2,95