Adresjes, DIY, Kids, Stationary

IDee-ontwerp

Is er een kleintje op komst dan wil je dat natuurlijk helemaal in jullie stijl aankondigen, maar je wilt geen kaartje dat al in vijfvoud op het prikbord hangt bij de verloskundige. Ben je op zoek naar een uniek geboortekaartje, laat je dan eens inspireren op de website van IDee-ontwerp. Daar vind je allemaal unieke kaartjes, bedacht en ontworpen door Fenke. Het leuke van deze site is dat, naast maatwerk, elk kaartje maar één keer wordt verkocht en daarna dus van de website gaat. Zo wordt het echt het kaartje van jouw kindje en van niemand anders!

Fenke is begonnen met het maken van een geboortekaartje voor haar eigen zoon, van daaruit ontstond het idee om ook voor anderen geboortekaartjes te gaan maken. Dit sluit perfect aan bij haar passie voor fotografie. En laat dit nu net een geweldige combinatie opleveren voor een heel persoonlijk geboortekaartje! Want Fenke maakt heel graag foto’s van je zwangerschap of je pasgeboren baby en verwerkt die voor je in het geboortekaartje. Vertel haar je wensen en ze maakt er vast en zeker een prachtige blijvende herinnering van.

Naast geboortekaartjes ontwerpt Fenke ansichtkaartjes en hippe posters, waarvan een aantal ook weer te personaliseren zijn. Mooi voor op de kinderkamer!

Naar de site van IDee-ontwerp