DIY, Stationary

Koningkaart

Het maken van je eigen kaartjes is bij Koningkaart appeltje eitje. Of dat nu een geboortekaartje, trouwkaart, uitnodiging of kerstkaart is. Het aanbod geboorte- en trouwkaartjes is erg ruim en gevarieerd en handig verdeeld in thema’s als klassiek, stoer, vintage, hip en meer. Ook voor elk soort feestje zoals een verjaardag, kinderfeestje, babyshower of huwelijk zijn er de leukste uitnodigingen te vinden.

Wat ook kan, is dat je jouw kaart gewoon helemaal zelf, vanuit een blanco kaart, bedenkt. Alle kaarten zijn met behulp van de handige ontwerpmodule geheel naar eigen smaak in te vullen met persoonlijke teksten, foto’s, illustraties en achtergronden. Maar Koningkaart biedt meer, je vindt er ook inspiratie voor leuke teksten of gedichten en babynamen en als extra service worden je kaartjes gecontroleerd op taalfoutjes.

Wil je een mooie herinnering aan de gelegenheid waarvoor je het kaartje maakt? Je kunt de voorkant van je kaart voordelig laten drukken op een canvas, tegeltje, of groot formaat kaart. Bestel je voor 12 uur? Dan heb je de kaarten de volgende dag al in huis. Over de service niets dan goede geluiden!

Naar de site van Koningkaart