DIY, Feestje, Stationary

Trouwkaart ‘typografie’

Ga je binnenkort trouwen en ben je al druk bezig met de voorbereidingen? Sla dan de website van Koningkaart niet over. Hier vind je een breed assortiment trouwkaarten ingedeeld in overzichtelijke collecties: Klassiek, Hip & Trendy, Stoer en Retro & Vintage. De trouwkaartjes zijn ontworpen door Koningkaart zelf of andere ontwerpers waarmee zij samenwerken. Het fijne is, dat je op de website lekker veel inspiratie op kunt doen en met de kaart die jullie het meest aanspreekt vervolgens zelf aan de slag kunt om het helemaal persoonlijk te maken. Zo hoef je dus niet alles zelf te verzinnen maar tover je toch eenvoudig een uniek kaartje tevoorschijn.

Met dat aanpassen kun je zo ver gaan als je zelf wilt. Alleen jullie persoonlijke gegevens en de juiste trouwdatum natuurlijk of ga helemaal los met een andere achtergrond, andere kleuren of het toevoegen van een eigen foto. En als je dan toch lekker bezig bent, kun je meteen ook je bedankkaartjes of menukaart maken. Helemaal in stijl!

Klinkt misschien allemaal makkelijk, maar dat is het ook echt. Ik heb het zelf uitgeprobeerd (en als ik het kan… ). Als voorbeeld nam ik de trouwkaart ‘typografie’, helemaal trendy op dit moment. Ik paste eigenlijk helemaal niet zoveel aan; een quote, de roze kleur veranderde ik in mint en ik koos een ander achtergrondje. Heel eenvoudig en direct heeft de kaart een andere uitstraling. Al meteen de volgende dag had ik een mooie proefdruk in mijn brievenbus. Netjes verzorgd en fijn om de kaart even in het echt te kunnen bekijken voor je er een hele serie van gaat bestellen. Bij de proefkaart zat een handig papierwaaiertje met alle papiersoorten om uit te kiezen. Toch wel fijn om die ook nog even in het echt te kunnen zien. Je kaart wordt opgeslagen in je account dus na ontvangst van de proef kun je indien nodig eenvoudig de laatste aanpassingen doen en bestellen maar!

Trouwkaart typografie:
vanaf € 0,75 per stuk