Een nieuwe site of shop bouwen?

Een nieuwe site of webshop bouwen?

Wij kunnen je helpen!

Lees verder

Een nieuwe webshop

Je wilt een nieuwe webshop beginnen of je hebt al een webshop, maar je kunt er nét niet genoeg aan veranderen om er je eigen persoonlijke draai aan te geven?

Wij hebben veel ervaring op het gebied van het bouwen van webshops en websites, maar ook op het gebied van grafisch ontwerp. Die kennis en expertise zetten wij graag voor jou in.

Bouwen in WooCommerce

Wij bouwen webshops in Woocommerce. Het grote voordeel van dit platform is dat het flexibel is als het gaat om het toevoegen van een stukje eigenheid en het is zeer gebruiksvriendelijk voor jou als beheerder. De voordelen van WooCommerce zijn eindeloos, we noemen er een paar:

Beveiliging

De beveiliging is goed, zodat jouw site geen gevaar vormt voor hackers. Wij richten je shop zo in dat deze nog éxtra beveiligd is.

Betalen

Er zijn tal van betalingsmogelijkheden toe te voegen zoals iDeal, PayPal, Mistercash, Bancontact en natuurlijk creditcards.

Gebruiksvriendelijk

De backend is gebruiksvriendelijk en overzichtelijk, je kunt eenvoudig producten en voorraden beheren en klantinformatie inzien.

One page checkout

Een ‘One page checkout’ is standaard, ofwel klanten kunnen hun bestelling plaatsen op slechts één overzichtelijke pagina, om snel te kunnen afrekenen en tussentijds afhaken wordt beperkt.

Zoekmachines

WooCommerce biedt een hele goede basis voor zoekmachineoptimalisatie waardoor je hoger scoort in Google. Desgewenst uit te breiden met diverse modules om nog verder te optimaliseren.

En nog veel meer!

Daarnaast zijn er talloze modules beschikbaar, waarmee je extra functionaliteiten zoals Wholesale of het importeren van de artikelen aan je webshop kunt toevoegen. We adviseren je er graag over.

“Ben erg blij met de samenwerking met Ellen & Paul. Geen vraag is te gek, of het wordt grondig uitgezocht. Bellen, mailen, appen... op alle mogelijke manieren hielden we contact over de voortgang, wat ik als erg prettig heb ervaren!
Ben je ook op zoek naar een nieuwe website, ga dan zeker eens om tafel met deze twee toppers! Succes gegarandeerd!”

Eline van byBean

Responsive

Ruim 50% van de online shoppers gebruikt hiervoor tegenwoordig een mobiele telefoon of tablet. Natuurlijk bouwen wij je site responsive zodat deze op elk apparaat geoptimaliseerd is.

Ben je er klaar voor?

Ben je benieuwd of een webshop in Woocommerce ook iets voor jou is? Wij brainstormen graag met je mee. Neem vrijblijvend contact met ons op via e-mail post@fijnewebadresjes.nl of telefoonnummer 06 – 23 49 25 32. Dan maken we een afspraak en praten we er op ons gemak een keer verder over.

Copyright Fijne webadresjes 2017