Beauty, Mode

Who’s That Girl

Word jij er ook altijd zo hebberig van als de nieuwe herfstcollecties weer verschijnen? Bij Love, Peace & Joy zijn de nieuwe collecties ook weer binnen en één van de prachtige merken die je daar vindt is Who’s That Girl.

Wat dacht je bijvoorbeeld van deze prachtige Wow To Go jurk in donker groen met een diagonale print in mooie najaarstinten? De jurk is gemaakt van een soepel materiaal, heeft driekwart mouwen, een brede v-hals, een bijpassende riempje in dezelfde stof en de zijkant van de rok is afgewerkt met een okergeel biesje. Wil je je nieuwe najaarslook helemaal compleet maken, dan is er een bijpassend vestje in prachtig okergeel van superzacht en warm materiaal.

Who’s That Girl staat voor kleur, een tikkeltje lef en originele details. Het label maakt speelse mode voor no-nonsense vrouwen die zich goed willen voelen, er goed uit willen zien, maar zichzelf ook niet al te serieus te nemen. Wow To Go is een sublabel van Who’s That Girl en net iets vrouwelijker en een tikkeltje eleganter. Met speciale aandacht voor een perfecte pasvorm. Wat willen we nou nog meer? Lekker shoppen dus!

Wow To Go jurk ‘Penwaig’:
€ 99,95